Νέος κύκλος μαθημάτων, από το European Schoolnet Academy

eun_academy

Ο πρώτος γύρος των πιλοτικών μαθημάτων του European Schoolnet Academy, έληξε το Μάιο του 2014 με μεγάλη επιτυχία. Χάρη στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και τα δύο μαθήματα είχαν ποσοστά ολοκλήρωσης πολύ πάνω από το μέσο όρο για παρόμοιο είδος μαθημάτων (MOOCs).

Λόγω αυτής της επιτυχίας σύντομα θα ξεκινήσει και δεύτερος γύρος των δύο πιλοτικών μαθημάτων, τα Future Classroom Scenarios course και Innovative Practices for Engaging STEM Teaching. Οι εγγραφές και για τις δύο σειρές μαθημάτων είναι πλέον ανοικτές.

Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου και το δεύτερο στις 18 Αυγούστου.

Η συμμετοχή πέρα από την εμπειρία και την ανταλλαγή απόψεων με ένα μεγάλο δίκτυο εκπαιδευτικών, συνοδεύεται και με ψηφιακό πιστοποιητικό.

Για τις περαιτέρω επικοινωνίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα hashtags στο Twitter #FCScourse και #STEMcourse ή να συμμετάσχουμε στις ομάδες του Facebook για να συνδεθούμε με τους συναδέλφους που συμμετείχαν και να ζητήσουμε οποιεσδήποτε απαντήσεις σχετικά με το επερχόμενο κύκλο μαθημάτων. Οι ομάδες είναι https://www.facebook.com/groups/futureclassroomscenarios/ και https://www.facebook.com/groups/ScienceTeachersEurope/.

Επιλέον η ομάδα του European Schoolnet Academy εργάζονται πυρετωδώς για νέα και ενδιαφέροντα μαθήματα, πληροφορίες για τα οποία μπορούμε να βρούμε στη σχετική σελίδα μαθημάτων.

1 Απάντηση

  1. 2 Ιουλίου 2014

    […] Ο πρώτος γύρος των πιλοτικών μαθημάτων του European Schoolnet Academy, έληξε το Μάιο του 2014 με μεγάλη επιτυχία.  […]

Αφήστε μια απάντηση

%d