Ένα ημερολόγιο γεμάτο επιστήμη

Science in School Advent calendar!

Πηγή: Science in School

Το γνωστό περιοδικό Science in School μας καλεί να εγγραφούμε στο “Science in School advent calendar!”, δηλαδή ένα ημερολόγιο με πολλές δραστηριότητες. Πρόκειται για μία δράση του περιοδικού κατά την οποία από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2012 θα λαμβάνουμε καθημερινώς στο email μας μία σειρά διδακτικών προτάσεων για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερο ενδιαφέρουσα τη διδασκαλία μας. Προτάσεις που θα αφορούν είτε τα Χριστούγεννα, είτε το χειμώνα, είτε δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι εκδότες του περιοδικού μας ενημερώνουν πως μεταξύ αυτών θα βρούμε παιχνίδια, εντυπωσιακά πειράματα, συνδέσμους σε ενδιαφέρουσες σελίδες, εικόνες για να τις ενσωματώσουμε στη διδασκαλία μας και πολλά άλλα. Είναι σίγουρο πως στο ενδιαφέρον υλικό θα εντοπίσουμε κάτι που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Για να έχετε μία ιδέα τι περίπου θα περιέχονται στα ηλεκτρονικά μηνύματα, δείτε το σχετικό ημερολόγιο δραστηριοτήτων για το έτος 2010.

Οπότε γρήγορα για εγγραφή για να μη χάσουμε τίποτα!!! Αφού κάνετε την εγγραφή με το email σας, στη συνέχει θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας (ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να επιβεβαιώσουν οι διοργανωτές πως ο λογαριασμός email που έχετε καταχωρήσει είναι σωστός και υπαρκτός, οπότε δώστε έναν email λογαριασμό που χρησιμοποιείτε). Αφού κάνετε κλικ στο μήνυμα επιβεβαίωσης θα μεταφερθείτε σε μία ιστοσελίδα του Science in School, όπου θα ολοκληρώσετε την εγγραφή πατώντας το κουμπί “Subscribe“.

Αφήστε μια απάντηση