Σεμινάριο για τα “Εικονικά Μικροσκόπια”

Εικονικό Μικρογκόπιο

Πηγή: Virtual Lab

H National Science Teachers Association, οργανώνει πλήθος ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας και από την άνεση του σπιτιού σας.

Η διαδικασία για να τα παρακολουθήσετε, είναι πάρα πολύ απλή:

 1. Αρχικά κάνετε εγγραφή στην ιστοθέση του NSTA. Η εγγραφή στην ιστοθέση είναι δωρεάν. Προσθέστε τα πραγματικά σας στοιχεία, αφού στη συνέχεια θα σας αποσταλούν πληροφορίες στο email σας.
 2. Μετά την εγγραφή σας, εισέρχεστε στον ιστοθέση. Μπορείτε να εισέλθετε από διάφορα σημεία, δοκιμάστε εδώ και γράψτε τα στοιχεία σας στο δεξί τετράγωνο όπου γράφει Login.
 3. Στη συνέχεια επισκέπτεστε την σελίδα των ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων, όπου μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα σεμινάρια.
 4. Αν κατεβείτε λίγο στην ιστοσελίδα, θα δείτε το σεμινάριο με τίτλο: High-Power Microscopes: The Virtual Lab, November 13, 2012. Είναι το σεμινάριο σχετικά με τα Εικονικά Μικροσκόπιο, που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου (ώρα Αμερικής).
 5. Αν πατήστε στον σχετικό σύνδεσμο θα δείτε τις σχετικές με το σεμινάριο πληροφορίες. Βλέπετε ότι το σεμινάριο διοργανώνεται για την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 7:30-9:00 p.m. (ώρα Αμερικής).
 6. Η αντίστοιχη ώρα Ελλάδας είναι: 14 Νοεμβρίου, Τετάρτη, ώρα 2:30 π.μ. έως 4:00 π.μ. Ναι καλά καταλάβετε, είναι τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη. Μάλιστα οι οδηγίες λένε πως θα είναι καλό να συνδεθούμε κάνα 15λεπτο νωρίτερα, για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με το λογισμικό. Αντιλαμβάνομαι πως φαντάζει λίγο δύσκολη ώρα, όμως πιστέψτε με πως θα αναμειφθείτε από το σχετικό σεμινάριο καθώς το λογισμικό Virtual Lab είναι πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τρόπους να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας.
 7. Για να κάνετε την εγγραφή στο σεμινάριο, κατεβαίνετε λίγο πιο κάτω στη σχετική σελίδα, πατάτε το σύνδεσμο Register today (εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοθέση του NSTA και έχετε εισέλθει θα σας εμφανιστεί η λίστα με τα σεμινάρια), κατεβαίνετε και επιλέγετε το κουτάκι του σχετικού σεμιναρίου, και στο τέλος της σελίδας πατάτε το κουμπί Register.

Μετά από λίγο θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, με σχετικές οδηγίες. Τώρα πια έχετε εγγραφεί, το μόνο που σας μένει είναι να οργανώσετε την παρακολούθηση για τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ελπίζω να τα πούμε εκεί.

 

4 Απαντήσεις

 1. 7 Νοεμβρίου 2012

  […] H National Science Teachers Association, οργανώνει πλήθος ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας και με την άνεση του σπιτιού σας. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Παναγιώτη Στασινάκη […]

 2. 14 Νοεμβρίου 2012

  […] (η ώρα είναι λίγο δύσκολη, αλλά λιγότερη βάρβαρη από το άλλο σεμινάριο που σας είχα προτείνει να παρακολουθήσετε. Είμαι […]

 3. 14 Νοεμβρίου 2012

  […] ένα διαδικτυακό σεμινάριο από την NSTA με τίτλο «Εικονικά Μικροσκόπια«. Επειδή ή ώρα ήταν λίγο βάρβαρη (2:30 – 4:00 πμ), αρκετοί […]

 4. 4 Μαρτίου 2013

  […] σεμινάριο θα γίνει μέσω του διαδικτύου. Σε προηγούμενη ανάρτησή μου μπορείτε να δείτε πώς θα εγγραφείτε για να […]

Αφήστε μια απάντηση

%d