Συνέδριο Σύρου: αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου

Σύρος - Συνέδριο 2013

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου για τις ΤΠΕ στη Σύρο, ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου:

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.) για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων από 17/5 η Συντονιστική Επιτροπή του συνεδρίου αποφάσισε την αλλαγή των ημερομηνιών  του συνεδρίου της Σύρου για τις 21, 22, 23 Ιουνίου 2013.

Παρακαλούμε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του συνεδρίου http://www.e-diktyo.eu/ για όλες τις αλλαγές του συνεδρίου. Επειδή το τριήμερο αυτό είναι του Αγίου Πνεύματος, σας συστήνουμε να φροντίσετε όσο το δυνατόν συντομότερα για την μετακίνηση και τη διαμονή σας.

Στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου θα έχουμε σχετικές πληροφορίες και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή έκπτωση εκ μέρους των πρακτόρων και των ξενοδόχων της Σύρου.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του συνεδρίου
Νίκος Τζιμόπουλος

1 Απάντηση

  1. 6 Ιουνίου 2013

    […] από την οργανωτική επιτροπή, το πρόγραμμα για το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ που θα γίνει μεταξύ 21-23 Ιουνίου στη Σύρο. Δείτε το […]

Αφήστε μια απάντηση