2η Ημερίδα Γλυφάδας: «Κατανόηση του Έμβιου Κόσμου που περιβάλλει τον Άνθρωπο»

Αφίσα Ημερίδας Βιολογίας στη Γλυφάδα

Οι Σχ. Σύμβουλοι ΠΕ04 Δ΄ Αθήνας Π. Γιαλούρης και Α. Τρικαλίτη,  το 4Ο Γεν. Λύκειο Γλυφάδας, η ΠΕΒ (Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων) και το 2οΕΚΦΕ (Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών)  Δ΄ΔΔΕ Αθήνας οργανώνουν ημερίδα με με τίτλο:

«ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Γενετική και Μοριακή προσέγγιση. Οφέλη για την καθημερινότητα του πολίτη»

 Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει:

  • «Θαλάσσια Βιοποικιλότητα: απειλές και μέτρα προστασίας», Αντονέλλα Pancucci-Παπαδοπούλου – Διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών)
  • «Άνθρωποι και Φυτά σε ένα Περιβάλλον, από μια διαφορετική γωνία θέασης των πραγμάτων»,  Ανδρέας Ρούσσης– Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Φυσιολογίας Φυτών του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • «Διαγονιδιακά και Ενδογονιδιακά Φυτά- ο «Δούρειος Ίππος» της Ανθρωπότητας», Κοσμάς Χαραλαμπίδης– Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Ανάπτυξης Φυτών του τμήματος Βιολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει Στρογγυλή Τράπεζα όπου οι ομιλητές θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 11.00-14.15, στο χώρο της Αίθουσας Εκδηλώσεων του 4ου ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και ΠΥΘΑΓΟΡΑ στην Άνω Γλυφάδα.

Δείτε:
– Την αφίσα της εκδήλωσης
– Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
– Την πρόσκληση της εκδήλωσης
– Έναν χάρτη για την μετάβαση στο χώρο της εκδήλωσης

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: