Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμμετοχή σε πιλοτικά μαθήματα «Σχεδίαση & Αξιολόγηση Διαθεματικών Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων»

15 Σεπτεμβρίου 2014 - 19 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριος στόχος του ευρωπαϊκού έργου TRANSIt (www.transit-project.eu) είναι η κατάρτιση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών στη σχεδίαση διαθεματικών δραστηριοτήτων με τη μέθοδο project αξιοποιώντας ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, και στη διαδικασία αξιολόγησης με χρήση «αυθεντικών» μεθόδων αξιολόγησης, όπως για παράδειγμα το φάκελο μαθητή, την αυτo-αξιολόγηση, τη χρήση κλιμάκων διαβαθμισμένων κριτηρίων αξιολόγησης. Aπώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων των μαθητών.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων σε εκπαιδευτικούς, καθώς και επιμορφωτική συνάντηση που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο αυτή τη φορά. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • Webinar: Δευτέρα  15 Σεπτεμβρίου 2014, «Φέτος θα αναλάβω  project, τι πρέπει να ξέρω;», ώρα 17.00 – 18.00, Εισηγητής: Γιάννης Τζωρτζάκης (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του έργου «Κατάρτιση εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ικανοτήτων», http://portal.opendiscoveryspace.eu/community/katartisi-ekpaideytikon-stin-ekpaideysi-gia-anaptyxi-ikanotiton-184334
  • Εργαστήριο: «Σχεδιασμός & Αξιολόγηση Διαθεματικών Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων», Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014,  16.00-21.00, Εισηγητές: Κατερίνα Ρίβιου – Ελληνογερμανική Αγωγή και Γιάννης Τζωρτζάκης – Σχολικός Σύμβουλος, 1ο Ε.Κ. Ηρακλείου, Ιτάνου 40, Κηπούπολη, Hράκλειο

Απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών/ενδιαφερόμενων στο χώρο της εκπαίδευσης που θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και εκπαιδευτικά σενάρια. Στο τέλος των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλείσθε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα

https://docs.google.com/forms/d/1UD5JBAMDROuzu6YXIg-J5Kx2JBKBr4dr5PXGuRXEq2o/viewform

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλείσθε να κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα «Κατάρτιση εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ικανοτήτων» (http://portal.opendiscoveryspace.eu/community/katartisi-ekpaideytikon-stin-ekpaideysi-gia-anaptyxi-ikanotiton-184334) όπου θα ενημερώνεστε με περαιτέρω οδηγίες/πληροφορίες.

Παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Ρίβιου (kriviou@ea.gr), εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες.

Η ομάδα του έργου TRANSIt

http://www.transit-project.eu

 

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Σεπτεμβρίου 2014
Τέλος:
19 Σεπτεμβρίου 2014
Κατηγορία Εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: