Ο Βρετανός Εξελικτικός Βιολόγος Richard Dawkins στην Ελλάδα

odiseis-tis-gnosis

Με αφορμή το 1ο Διεθνές Συνέδριο: Η Οδύσσεια της Γνώσεως / Υπατία η Αλεξανδρινή 1600 (370-415 κ.ε.) θα παραβρεθούν προσωπικότητες παγκόσμιας ακτινοβολίας, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στο Αμφιθέατρο “Αθήνα 9,84” της Τεχνόπολης.

Richard-Dawkins-007[1]

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών θα είναι και ο Richard Dawkins (εξελικτικός βιολόγος, συγγραφέας, Ην. Βασίλειο), γνωστός για τις βιολογικές του απόψεις και τις συνεισφορές του στη σύγχρονη εξελικτική βιολογία (μιμίδια, εγωιστικό γονίδιο, κά).

Το συνέδριο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός “Απόλλωνος Ναός” με αρωγό τον “Τομέα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων”, την συμβολή του Πολιτιστικού Συνδέσμου “ΣΑΦΕΜ”.

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν: ο Δήμαρχος των Αθηναίων κος Γεώργιος Καμίνης και ο κος Σπύρος Μερκούρης, θα αναμεταδοθεί δε ζωντανά στο διαδίκτυο και θα είναι δίγλωσσο, Ελληνικά και Αγγλικά. Καλλιτεχνικές παρεμβάσεις (ποίηση, χορός, μουσική, εικαστικά), θα λαμβάνουν χώρα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, όπως διαβάζω, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με επίδειξη ταυτότητας.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου για να ενημερώνεστε για τις όποιες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν

 

1 Απάντηση

  1. 19 Απριλίου 2015

    […] Όπως έχω γράψει παλαιότερα, ο Dawkins θα βρίσκεται το Σάββατο 25 2015 Απριλίου στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε ένα συνέδριο (αναμένουμε το πλήρες πρόγραμμα). […]

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: