Η επιστήμη της Οικολογίας

Πηγή: Ecologyedu.com

Πηγή: Ecologyedu.com

Το Βρετανικό Συμβούλιο μας προσκαλεί σε μία νέα επιστημονική παράσταση της γνωστής και αγαπημένης μας ομάδας SciCo, αυτή τη φορά με θέμα την «Επιστήμη της Οικολογίας».

Στις παραστάσεις τους, τα μέλη της SciCo – που κατάφεραν να διακριθούν στον Διαγωνισμό FameLab που διοργανώνουμε επί τρία συνεχόμενα χρόνια στην Ελλάδα και σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων στην επικοινωνία της επιστήμης – παρουσιάζουν επί σκηνής μια σειρά επιστημονικών θεμάτων με διαφορετικό κεντρικό άξονα κάθε φορά. Χρησιμοποιώντας ως επικοινωνιακό δίαυλο την τέχνη της υποκριτικής, οι SciCo προσφέρουν ένα πραγματικά μοναδικό και πρωτότυπο θέαμα εξοικειώνοντας το κοινό τους με «άκαμπτες» επιστημονικές έννοιες, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διασκεδάζουν, να εμπνέουν και να προβληματίζουν.

Η νέα επιστημονική παράσταση «Η Επιστήμη της Οικολογίας»απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό ανεξαρτήτου ηλικίας και επιστημονικής κατάρτισης. Για μια ακόμη φορά οι SciCo επιχειρούν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να «ρίξουν φως» σε διάφορες πτυχές του όρου οικολογία – από τις τροφικές αλυσίδες και τον κύκλο του νερού και του άνθρακα, ως το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την ανακύκλωση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – μέσα από μια σειρά σύντομων αλλά περιεκτικών παρουσιάσεων με έξυπνους διαλόγους, χιούμορ και ευαισθησία.

Η παράσταση βασίζεται σε κείμενα της SciCo και είναι ανοιχτή στο κοινό κατόπιν κράτησης θέσης. «Η Επιστήμη της Οικολογίας»παρουσιάζεται σε συνεργασία με την 5η Έκθεση Ecolife.

Κρατήστε θέση τώρα!

Πότε: Πέμπτη 28 Μαΐου 2009, ώρα 8 μ.μ. & Σάββατο 30 Μαΐου 2009, ώρα 7 μ.μ.
Που: “Τεχνόπολις” Γκάζι, Αθήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με την Καίτη Γιακουμάκη στη διεύθυνση Katy.Yakoumaki@britishcouncil.gr ή στο τηλέφωνο 210 369 2342.

Αφήστε μια απάντηση