Υλικό από το βιβλίο του Mark Ridley, Evolution

evolution_ridley

Το βιβλίο Evolution του Mark Ridley θεωρείται ένα από τα καλύτερα εγχειρίδια για μελέτη ζητημάτων που αφορούν την εξέλιξη. Χρησιμοποιείται σε αρκετά κολλέγια όπως και σε αρκετά πανεπιστήμιο στο προπτυχιακό επίπεδο.

Στην ιστοσελίδα του βιβλίου, μπορεί κανείς να βρει αρκετό ενδιαφέρον υλικό που θα μπορούσε να το ενσωματώσει ποικιλοτρόπως στο μάθημά του.

Ενδεικτικά:

  1. Δειγματικά Κεφάλαια. Προσφέρονται δωρεάν τα 4ο Κεφάλαιο: Natural Selection and Variation 4, 13ο Κεφάλαιο: Species Concepts and Intraspecific Variation και 20ο Κεφάλαιο: Evolutionary Developmental Biology .
  2. Φωτογραφίες. Φωτογραφίες από όλα τα κεφάλαια του βιβλίου, σε χαμηλή και σε υψηλή ανάλυση ανάλογα με τη χρήση που θέλει κάποιος να κάνει.
  3. Κλασικά κείμενα για την Εξέλιξη. Μπορεί κάποιος να δει τα 20 πιο κλασικά κείμενα, που σχετίζονται με την Εξέλιξη και είναι αυτά που έχουν καθιερώσει τις γνώσεις και τις απόψεις που έχουμε σχετικά με τη Θεωρία της Εξέλιξης.

…. και πολλά άλλα.

Είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το θησαυρό υλικού, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας φανεί ενδιαφέρον και θα μπορέσετε να το εντάξετε στη διδασκαλί σας.

Καλή περιήγηση…

1 Απάντηση

  1. 31 Οκτωβρίου 2013

    […] την ιστοσελίδα του βιβλίου «Evolution» του Ridley Mark, δείτε τις 20 χαρακτηριστικές εργασίες που καθόρισαν […]

Αφήστε μια απάντηση

%d