Διημερίδα Βιολογίας: «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

Λογότυπο Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων

Το Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά και η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων, με τη συνεργασία και συμμετοχή της Διεύθυνσης ΔΕ Πειραιά, των Σχολικών Συμβούλων Κλάδου ΠΕ04 της Διεύθυνσης ΔΕ Πειραιά και του ΕΚΦΕ Πειραιά-Καλλίπολης, διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο:

 «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 – 16 Φεβρουαρίου 2013

Η διημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά ο «Άγιος Παύλος», Χαριλάου Τρικούπη 36 (είσοδος από Κουντουριώτη 229-231 & Κανθάρου).

Οι ώρες διεξαγωγής της θα είναι: 10.00πμ-14.00μμ.

Θέματα της διημερίδας θα αποτελέσουν και φέτος σύγχρονα ζητήματα Βιολογίας (η βιοτεχνολογία, η παρακολούθηση της κύησης και ο προγεννητικός έλεγχος, η δομή των χρωμοσωμάτων και οι ανωμαλίες σε αυτά, η ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού, οι επιπτώσεις των βαρέων μετάλλων και ραδιενεργών στοιχείων στην υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον, η σημασία της διατήρησης της βιοποικιλότητας στα χερσαία και θαλάσσια οικοσυστήματα κτλ). Ομιλητές θα είναι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές με διακεκριμένο έργο στην επιστήμη της Βιολογίας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το  τελικό πρόγραμμα της διημερίδας, το οποίο θα σας αποστείλουμε. Οποιοδήποτε νέο αφορά τη διημερίδα, θα μπορείτε να το πληροφορείστε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.pev.gr και http://lyk-ralleion.att.sch.gr.

Τηλέφωνα και email επικοινωνίας:
ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ: 210-41.17.028 και FAX: 210-41.17.027,
e-mail: biodays
@gmail.com

Σχετικά άρθρα για περαιτέρω ανάγνωση

Αφήστε μια απάντηση

%d