Κυκλοφόρησε ο τρίτος τόμος του βιβλίου Βιολογία των Campbell & Reece

campbell_reeceΚυκλοφόρησε από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης ο τρίτος (και τελευταίος) τόμος του βιβλίου “Βιολογία” των Campbell & Reece. Πρόκειται για την ελληνική μετάφραση του ευρέως χρησιμοποιούμενου βιβλίου των Campbell & Reece, που περιέχει πλήθος θεμάτων σε διάφορα επιστημονικά πεδία της Βιολογίας.

Να υπενθυμίσω πως μπορεί κάποιος να αγοράσει και τους τρεις τόμους (ή κάθε τόμο χωριστά) μέσω της ΠΕΒ (Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων), πετυχαίνοντας έκπτωση που μπορεί να φτάσει και το 30%. Αντιγράφω από την ιστοσελίδα της ΠΕΒ: “Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το ΔΣ στην προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες και πλεονεκτήματα στα μέλη της ΠΕΒ, συνεργάζεται με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης προκειμένου να πωλούνται τα βιβλία των εκδόσεων τους με σημαντική έκπτωση, στο 25-30% επί της λιανικής τιμής. Όσον αφορά στο διαδικαστικό μέρος, όποιος συνάδελφος θέλει να αγοράσει βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, πρέπει να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της ΠΕΒ καθώς η αγορά γίνεται μέσω της ΠΕΒ και όχι άμεσα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.”

Προφανώς η μείωση μέσω της ΠΕΒ, αφορά τα ταμειακώς εντάξει μέλη της.

Η παρούσα ελληνική έκδοση στηρίζεται στην πιο πρόσφατη, ανανεωμένη 8η αγγλική έκδοση, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2009.

Για να διαβάσετε το Κεφάλαιο 52, πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση