7ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, Σύρος: 17, 18, 19 Μαΐου 2013

Σύρος - Συνέδριο 2013

Το συνέδριο των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Σύρο, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά συνέδρια. Εκεί συναντάς αρκετούς δραστήριους και πρωτοπόρους συναδέλφους, μπορείς να παρακολουθήσεις όμορφες και δημιουργικές προτάσεις οι οποίες πάντα έχουν να σου καταθέσουν πρακτικές συμβουλές και δημιουργικές προσεγγίσεις. Σε αυτό θα δεις κυρίως πρακτικές εφαρμογές, καλούδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στη δικιά σου τάξη, αφού οι συμμετέχοντες είναι αρκετά υψηλού επιπέδου και έχουν την αγωνία της τάξης: ξεφεύγουν από τα διάφορα θεωρητικά σχήματα και προτείνουν όμοφρες πρακτικές δράσεις.

Μάλιστα για το συνέδριο του 2013, διαβάζω ότι “Επιλεγμένες από την επιστημονική επιτροπή εισηγήσεις από αυτές που θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο θα δημοσιευτούν στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Μάθηση με Τεχνολογίες», με ISSN 1792 – 1813” που νομίζω είναι ένα παραπάνω κίνητρο για να καταθέσει κάποιος μία αξιόλογη πρόταση.

Για αυτό παρακολουθούμε τις συνεδρίες του. Βέβαια, μην παραλείψουμε ότι η Σύρος είναι πάντα μία πρόκληση για να την επισκεφτείς, ιδιαίτερα εκείνη την περίοδο που γίνεται το συνέδριο όπου μόλις έχει ξεκινήσει το καλοκαιράκι και ευωδιάζει το νησί.

Οπότε, οι ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν είναι οι παρακάτω:

Σημαντικές ημερομηνίες για συνέδριο Σύρου

Ας το βάλουμε στο πρόγραμμά μας. Είτε στις αίθουσες των συνεδριάσεων είτε στις γευστικές ταβέρνες της Σύρου, ελπίζω να τα πούμε.

Την πρώτη ανακοίνωση σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Αν έχετε κάποια πρόταση ή ιδέα που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε και να προτείνουμε ως εργασία, είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Update 26/01/2013: Οι διοργανωτές του συνεδρίου έδωσαν παράταση για την υποβολή των εργασιών. Στη σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: “Μετά από πολλά αιτήματα εκπαιδευτικών και επειδή τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν προβλήματα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο η Συντονιστική Επιτροπή του συνεδρίου αποφάσισε την παράταση υποβολής εργασιών μέχρι την 4/2/2013 για το 7ο συνέδριο της Σύρου.  Για την Συντονιστική Επιτροπή,  Νίκος Τζιμόπουλος”.

2 Απαντήσεις

  1. 4 Ιανουαρίου 2013

    […] Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται σε συνδυσμό με το 7ο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ που για τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί στη Σύρο, 17 – 19 Μαΐου. […]

  2. 15 Μαρτίου 2013

    […] οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου για τις ΤΠΕ στη Σύρο, ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής […]

Αφήστε μια απάντηση