Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Digi Skills Empowerment: Connecting Youth with the future

29 Νοεμβρίου 2016 @ 11:00 πμ - 1:00 μμ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η Microsoft Hellas με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) πραγματοποιεί την εκδήλωση Digi Skills Empowerment: Connecting Youth with the future.

Στόχος της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρείας από τις 11.00 έως τη 13.00 και απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές Λυκείου και δευτερευόντως σε μαθητές Γυμνασίου, είναι η ενημέρωση της νέας γενιάς για τις ευκαιρίες που διανοίγονται σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από την εκμάθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και η ανάδειξη της σημασίας του προγραμματισμού (coding) ως πύλης εισόδου στην αγορά εργασίας του μέλλοντος.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σε καλούμε – εφόσον το επιθυμείς – να παρακολουθήσεις ζωντανά με τους μαθητές σου την εκδήλωση μέσα από την ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα- Λιναρδάτου (http://www.avgouleaschool.gr/).

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της «Ώρας του Κώδικα», κατά τη διάρκεια της Εκπαιδευτικής Εβδομάδας για την Επιστήμη της Πληροφορικής στις 5-11 Δεκεμβρίου 2016.

Με εκτίμηση,
Microsoft Philanthropies Team
Greece

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Νοεμβρίου 2016
Ώρα:
11:00 πμ - 1:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση