Ένα ταξίδι στην Ιστορία της Ζωής της Γης

BioInteractive_Deep History of Life on Earth

Το Howard Hughes Medical Institute (HHMI) είναι γνωστό για την αγάπη που τρέφει για τη Βιολογία, για αυτό και παράγει καταπληκτικό υλικό, βίντεο και αφίσες που μπορείτε να ζητήσετε να σας στελούν δωρεάν, ή καταπληκτικές και όμορφες προσομοιώσεις.

Μία από αυτές με τίτλο Deep History of Life on Earthείναι μία πανέμορφη και αρκετά εποικοδομητική ξενάγηση στην ιστορία της Γης. Έτσι μπορούμε να δούμε πότε ξεκίνησε η ζωή πάνω στη Γη και ποιοί ήταν οι πρώτοι οργανισμοί που φιλοξενήθηκαν, πώς τα Αρχαία και τα Βακτήρια είναι δύο διαφορετικές ομάδες οργανισμών με εκπροσώπους τους ακόμα και σήμερα, πότε πρωτοεμφανίστηκαν οι ευκαρυωτικοί οργανισμοί και πώς συσχετίζονται με τα βακτήρια, πότε πρωτοεμφανίστηκαν τα ζώα και τα φυτά και πολλά άλλα.

Η πλουραλιστικά αυτή προσέγγιση της ιστορίας της Γης, εμπλουτίζεται με πανέμορφες εικόνες, καταπληκτικά βίντεο και ευκολονόητα επεξηγηματικά κείμενα.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να μιλήσετε για την εξέλιξη με απλά και κατανοητά λόγια, μην ξεχάσετε αυτή την πανέμορφη προσομοίωση του HHMI.

Αφήστε μια απάντηση