Ένα MOOC για το Moodle

moodle_mooc

Ένα ξεχωριστό MOOC το οποίο δεν πρέπει κανείς να χάσει. Ένας μήνας, 1-30 Σεπτεμβρίου 2013, γεμάτος με Moodle.

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όσους γνωρίζουν τη δημοφιλή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Moodle, να ανταλλάξουν ιδέες, να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες από διάφορα μέρη του κόσμου, να ενημερωθούν για δυνατότητες ή επιλογές που δεν είχαν υπόψη τους. Για τους αρχάριους, μία πολύ καλή επιλογή για να εισαχθούν στα μαγεία του κόσμου του Moodle και να αρχίσουν να δημιουργούν.

Τo Moodle είναι μία πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που χρησιμοποιείται ευρύτατα. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει με τους μαθητές μου για να τους προσφέρω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματά μας, ή για να οργανώσω και να τρέξω μία ερευνητική εργασία. Παλαιότερα το είχα χρησιμοποιήσει ακόμα και για επιμορφωτικά σεμινάρια που απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς (π.χ. ένα σεμινάριο σχετικά με τη Διδασκαλία της Εξέλιξης).

Η παρούσα πρόσκληση οργανώνεται από το ίδρυμα Moodle, αφορά δωρεάν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Η περίοδος είναι τέσσερις εβδομάδες το μήνα Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα απαιτούνται περίπου 2-3 ώρες ανά εβδομάδα για την παρακολούθησή του. Οι συμμετέχοντες διαδικτυακά θα παρακολουθήσουν και θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του σεμιναρίου.

Οπότε μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Επισκεφτείτε τη σελίδα του σεμιναρίου, όπου μπορείτε να κάνετε κι εγγραφή.
  • Δείτε τη σχετική σελίδα στο Facebook (Teaching with Moodle: An Introduction) που έχει δημιουργηθεί.
  • Παρακολουθήστε ή συμμετάσχετε στη συζήτηση που αφορά το συγκεκριμένο MOOC, ακολουθώντας το hashtag #learnmoodle

Για να αποκτήσετε μία εικόνα σχετικά με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Moodle, δείτε εδώ παλαιότερες αναρτήσεις μου.

Αφήστε μια απάντηση

%d