Από που να ξεκινήσω την ημέρα μου;

Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή και έχουμε τη δυνατότητα να σερφάρουμε, συχνά αναρωτιόμαστε από που να ξεκινήσουμε. Ποιές ιστοσελίδες να δούμε, να διαβάζουμε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον, να μάθουμε και καμία ειδησούλα σχετικά με την εκπαίδευση.

Εγώ συνήθως θα περάσω μία βόλτα από το NCSE, όπου όλο και κάποια καινούρια αγωγή θα έχει εναντίον της εξέλιξης και της διδασκαλίας της!!! Ο συγκρεκριμένος οργανισμός συχνά έχει να μας προσφέρει και ενδιαφέροντες προτάσεις για θέματα σχετικά με την εξέλιξη και τη διδασκαλία της.

Στη συνέχεια στρίβω τη γωνία και ρίχνω μία κλεφτή ματιά στη βιβλιοθήκη του NAP, για κάνα βιβλιαράκι σχετικό με την εκπαίδευση. Κάποια από αυτά μπορείς αν θες να τα κατεβάσεις είτε ολόκληρα, είτε κάνοντας τον κόπο σελίδα – σελίδα. Υπάρχουν ενδιαφέροντα βιβλία που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

Η κυρία του Discovering Biology in a Digital World, είναι αρκετά επινοητική, εργατική και δεν θα σε αφήσει χωρίς κάποια πρόταση. Κάποιο παλιό της post μάλιστα μου έδωσε την ιδέα για μία άσκηση στη βιολογία β λυκείου, με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα έλεγα να την επισκέπτεσαι συχνά, καθώς θα βρεις θησαυρούς.

Ποιές είναι οι πρώτες ματιές που ρίχνεις με το που ανοίγεις τον υπολογιστή σου και το λαμπάκι του rooter αναβοσβήσει γεγονός που σημαίνει ότι είσαι έτοιμος (-η) για το ταξίδι σου στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου;

Αφήστε μια απάντηση