Μια ενδιαφέρουσα πρόταση – πρόσκληση από το Γραφείο Βιολογίας του Π.Ι.

Αντιγράφω από το b(io)log:

Στο δικτυακό τόπο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στην ιστοσελίδα της Βιολογίας έχουν αναρτηθεί:

α. Μια πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς για την υποβολή προτάσεων που αφορούν σε διδακτικό υλικό (σχέδια μαθήματος, σχέδιο εργασιών και πειραματικών δραστηριοτήτων) και

β. Υποδείγματα σχεδίων μαθήματος, σχεδίων εργασιών και σχεδίων πειραματικών δραστηριοτήτων, με πρότυπο τα οποία, όποιος εκπαιδευτικός επιθυμεί, μπορεί να συντάξει και να στείλει τη συνεργασία του.

Στην πρόσκληση προσδιορίζονται τα κριτήρια με βάση τα οποία θα κρίνονται οι υποβαλλόμενες συνεργασίες και διευκρινίζεται ότι οι συνεργασίες που θα κριθούν άξιες δημοσίευσης, θα αναρτώνται στον δικτυακό τόπο του Π.Ι. στην ιστοσελίδα της Βιολογίας, με την υπογραφή και την ιδιότητα του συντάκτη τους. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Βιολογίας του Παιδαγωγικού και στο αναρτημένο υλικό γίνεται από εδώ, αλλά και από τη σελίδα του blog: Συνεργασίες εκπαιδευτικών.

Νομίζουμε ότι η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα και αξίζει της προσοχής των συναδέλφων.

Μία αξιόλογη προσπάθεια στην οποία πιστεύω ότι όλοι μπορούμε και πρέπει να συμμετάσχουμε. Καθώς σίγουρα ο καθένας από εμάς θα έχει να προτείνει μία ιδέα, έναν τρόπο, μία διαδικασία. Ας ενισχύσουμε την πρόθεση με τη συμμετοχή μας.

2 Απαντήσεις

 1. Ο/Η xrysostomos λέει:

  είμαι ο μόνος που προσπαθώντας να προσεγίσω αυτές τις οδηγίες λαμβάνω το μήνυμα:
  You don’t have permission to access /download/lessons/biology/gymnasio/sx_mathimatos.doc on this server.

  ???

  Τί στο καλό, το παιδαγωγικό εντόπισε τις αναφορές που έκανα σε αυτό (http://didaskw.blogspot.com/2007/10/blog-post_19.html) και με έχει αποκλείσει από τα κείμενά του?!?

 2. Ο/Η admin λέει:

  Μάλλον δεν είσαι ο μόνος. Και σε εμένα αυτό το μήνυμα βγάζει. Επειδή δεν ξέρω πότε θα το φτιάξουν (θα τους ειδοποιήσω για το σφάλμα) βγάζω προς το παρόν το link προς την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
  Προσπάθησε να κατεβάσεις τα αρχεία από το b(io)log.
  Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: