Πρακτικά Συνεδρίου

Την 15-18 Μαρτίου 2007 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε από τον Κόμβο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο: “Διδακτική των Φυσικών Επιστημών και Nέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση“.

Οι διοργανωτές του συνεδρίου παρουσιάζουν τα πλήρη πρακτικά του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στο διαδίκτυο, σε μορφή .pdf ελεύθερα προς χρήση. Στον κόμβο ΚοΔιΦΕΕΤ θα βρείτε πρακτικά και από παλαιότερες συναντήσεις.

Βέβαια εννοείται πως οποιαδήποτε χρήση αυτών θα πρέπει να γίνεται με ταυτόχρονη αναφορά της πηγής τους.

Μία πολύ καλή προσπάθεια την οποία ευχόμαστε να αντιγράψουν κι άλλες ενώσεις που διοργανώνουν ανάλογα σεμινάρια.

Υπόψη μου έχω επίσης τα πρακτικά από τις διάφορες συναντήσεις που διοργανώνει η ΕΤΠΕ, ενώ μετά τη δημιουργία της e-Δίκτυο-ΤΠΕ από μέλη της ΕΤΠΕ αναμένουμε να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της τα πρακτικά από το συνέδριου της Σύρου, το 2007.

Αν έχετε υπόψη σας αναρτήσεις κι άλλων πρακτικών από διάφορα συνέδρια με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μπορείτε να τις παρουσιάσετε ώστε να έχουμε μία συνολική εικόνα.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η xrysostomos λέει:

    Με την άδεια σου, αναδημοσιεύω στο μπλογκ μου…

  2. Ο/Η admin λέει:

    Ελεύθερα. Έτσι κι αλλιώς ο σκοπός μας είναι να διαχυθούν τα πρακτικά κι επιπλέον αν κάποιος άλλος συνάδελφος γνωρίζει κι διευθύνσεις από πρακτικά άλλων συνεδρίων, να τα αναφέρει.
    Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση