Ψηφιακό σχολείο – Ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο

psifiako_sxoleio_biblia_apothetirio

Στην ιστοσελίδα Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο, μπορεί κάποιος να βρει πλούσιο υλικό για τα διάφορα μαθήματα, Γυμνασίου και Λυκείου. Εκτός από τα βιβλία (Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία) μπορεί κάποιος να αποκτήσει και πρόσβαση στο φωτόδεντρο (Φωτόδεντρο – Αποθετήριο Μαθησιακών Αντκειμένων και Φωτόδεντρο – Εκπαιδευτικών Βίντεο).

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα είνα περισσότερη χρηστική σε σχέση με μία παλαιότερη έκδοση, ενώ το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ βιβλίων και φωτόδεντρου, έτσι ώστε όταν κάποιος επιλέξει να δει τα βιβλία μίας συγκεκριμένης τάξης ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα να μεταβεί άμεσα και στην αντίστοιχη κατηγορία του φωτόδεντρου.

Στην παρακάτω εικόνα μπορεί κάποιος να δει τις δυνατότητες άμεσης πρόσβασης, π.χ. για το αντικείμενο της Βιολογίας – Α Λυκείου. Βλέπετε πως μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στα διάφορα στοιχεία των βιβλίων, να δείτε τα μαθησιακά αντικείμενα που έχουν αναρτηθεί μέσα σε συγκεκριμένα σημεία του διαδραστικού εμπλουτισμένου βιβλίου, να δείτε το βιβλίο στην κανονική του μορφή χωρίς εμπλουτισμό, να εντοπίσεται τους στόχους που έχουν καθοριστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, να αποκτήσετε όλα τα βιβλία σε μορφή .pdf και βέβαι να μεταβείτε άμεσα στο φωτόδεντρο για να βρείτε κι άλλα μαθησιακά αντικείμενα σχειτκά με τη Βιολογία.
sxolika_photodentro

Με λίγα λόγια, καλή σας ιστοεξερεύνηση!!!!

Σχετικά άρθρα για περαιτέρω ανάγνωση

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: