Δια ζώσης συζήτηση με την Dr. Jane Goodall

Η Dr. Jane Goodall, είναι γνωστή για την ενασχόλησή της με τους αγαπημένους της χιμπαντζήδες και ειδικότερα για ζητήματα διαχείρισης περιβάλλοντος και προστασίας των πρωτευόντων.

Μέσω του Ινστιτούτου Jane Goodall, προσπαθεί να προάγει τη συνύπαρξη ανθρώπων και λοιπών πρωτευόντων, στις αχανείς και ενίοτε ιδιόμορφες συνθήκες της Αφρικής.

To 1991 δημιούργησε το πρόγραμμα Roots & Shoots μέσα από το οποίο νέοι από όλο τον κόσμο ενθαρρύνονται να γίνουν «ηγέτες αλλαγής» με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, και το οποίο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

Στις 2 και 9 Απριλίου, η Dr. Jane Goodall θα βρίσκεται στον αέρα για 15 λεπτά, ενώ αργότερα για περίπου 30 λεπτά θα συνομιλεί με τους συμμετέχοντες.

Κλείστε τις ημερομηνίες, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό το γεγονός με την μοναδική Dr. Jane Goodall.

  • Τρίτη 2 Απριλίου, στις 12:30 Eastern Time/17:30 UTC
  • Τρίτη 9 Απριλίου, στις 9:00 Eastern Time/ 14:00 UTC

Η Dr. Jane Goodall θα συνομιλήσει με μαθητές, οπότε μπορείτε να συμμετάσχετε με την τάξη σας (βέβαια οι ώρες Ελλάδος είναι απογευματινές//μεσημεριανές, αλλά ίσως μπορέσετε να βρείτε μία φόρμουλα αφού είναι διαδικτυακή συνάντηση με Skype). Ταυτόχρονα θα είναι μια εξαιρετική αφόρμηση για να συζητήσετε στην τάξη σας θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος και προστασίας οργανισμών.

Για εγγραφή, πατήστε εδώ.

Για εκπαιδευτικό υλικό σχετικό με το θέμα, πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση