Συνεργασία για παραγωγή υλικού

Θα μπορούσαμε στα πλαίσια διαδικτυακής συνεργασίας να παράξουμε κάποιο υλικό σχετικά με τη διδασκαλία της Βιολογίας στην Εκπαίδευση. Το υλικό θα φέρει την υπογραφή και την αναφορά των συντελεστών του και στόχος θα είναι κυρίως η προαγωγή της Βιολογίας, με συγκρότηση ομάδων από ανθρώπους που έχουν σχέση με την εκπαίδευση.

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι εγκατεστημένη στο https://synergasia.biologia.gr/ και στην αρχική της μορφή χρησιμοποιείται για δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων. Όμως με τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συνεργασίες καθώς περιέχει διάφορα εργαλεία (π.χ. Ημερολόγιο, Ανάρτηση εγγράφων, Φόρουμ συζητήσεων, κτλ) τα οποία βοηθούν την αλληλεπίδραση. Κάνοντας αυτές τις παραμετροποιήσεις, έκανα τη σχετική εγκατάσταση και είναι έτοιμη.

Για να σας εγγράψω στην πλατφόρμα συνεργασίας συμπληρώστε τη φόρμα. Σκεφτείτε πιθανές ομάδες, στην πρώτη φάση λέω να φτιάξουμε 4-5 και καταθέστε τις ιδέες σας στην παραπάνω φόρμα. Επίσης διατυπώστε τη διάθεσή σας να αναλάβετε συντονιστής/συντονίστρια της ομάδας που προτείνετε.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα οργανώσω τα άτομα και τις ομάδες και να ξεκινήσουμε από αρχές Νοεμβρίου την συνεργασία.

Μόλις συλλέγω εγγραφές, θα σας προσθέτω στην πλατφόρμα ενώ θα σας ενημερώσω για τις προτάσεις-ιδέες ώστε να συν-αποφασίσουμε με ποιες 4-5 θέλουμε να ασχοληθούμε αρχικά.

Δεν εκπροσωπούμε κανέναν παρά μονάχα τον εαυτό μας. Αυτο – οργανονώμαστε χωρίς να εκπροσωπούμε τίποτα παραπάνω παρά τη διάθεση μας να συνδράμουμε, να συμπράξουμε.

Φιλικά
Παναγιώτης Κ. Στασινάκης

Αφήστε μια απάντηση